Au distrus 209 bombe rămase neexplodate, găsite în judeţ

  de Special Arad | 2 septembrie 2016, 11:04 AM | Știri Arad

  0

  Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad, formată din locotenent Avrămescu Adelin, plt.maj. Dincă Valentin, plt.maj. Opriţescu Florin, plt.adj. Saroşi Paul au executat ieri, în Poligonul Tauţ, o misiune de distrugere a muniţiei rămasă neexplodată şi găsită pe teritoriul judeţului Arad.

  Au fost distruse peste 209 elemente de muniţie; 7 proiectile explozive, perforant explozive de diferite calibre, 4 bombe de aruncător, 1 bombă de aviaţie, 15 grenade, 182 cartuşe de infanterie de diferite calibre.

  Misiunea a fost executată în condiţii de siguranţă cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.