luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atentat în Afganistan! Cel puțin opt persoane au decedat!

  de Special Arad | 20 decembrie 2020, 11:07 AM | Internaţional

  0

  Cel puţin opt persoane au decedat şi alte 15 au fost rănite într-o explozie produsă duminică dimineaţă în vestul oraşului Kabul, a anunţat Ministerul de Interne afgan, potrivit AFP şi DPA.

  „Teroriştii au comis un atentat în oraşul Kabul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, Tariq Arian.

  Printre victime se află femei şi copii. În atac a fost rănit parlamentarul Khan Mohammad Wardak.

  „A fost o explozie puternică care a cauzat pagube importante caselor situate în apropiere”, a explicat un reprezentant al Ministerului Sănătăţii afgan.

  Imaginile transmise de posturile de televiziune arată două automobile cuprinse de flăcări. Atacul nu a fost deocamdată revendicat.

  Militanţii talibani au ucis 487 de civili şi au rănit alţi cel puţin 1.050 în ultimele trei luni. Ministerul de Interne afgan a precizat că talibanii au comis 35 de atacuri sinucigaşe cu bombă în acest an.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.