duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Atac virulent al lui Gheorghe Falcă la adresa parlamentarilor Căprar și Fifor, dar mai ales „asupra” fostului comandant IPJ Arad, Nicolae Bătrân

  de Alin Olteanu | 21 februarie 2020, 12:43 PM | Politikos | Topic special

  8

  Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a ținut să precizeze astăzi, într-o conferință de presă, că zvonurile privind interesul mărit pe care-l acordă liberalii alegerilor din PSD, și că l-ar susține pe Dorel Căprar, sunt false. „Din punctul nostru de vedere, Dorel Căprar și Mihai Fifor sunt niște politicieni expirați, care trebuie să iasă la pensie”.

  În continuare, liderul liberal a introdus în ecuație și un alt nume, surprinzător pentru mulți, anume al colonelului (r) Nicolae Bătrân, cel despre care se zvonea că a ieșit la pensie în ianuarie și că se implică în PSD, în sensul că „muncește” în campania electorală din interiorul filialei arădene a partidului condus de Ciolacu. „Cei doi parlamentari să iasă la pensie și să meargă în jacuzzi alături de Nicolae Bătrân”, a spus Gheorghe Falcă.

  Iar în final, europarlamentarul a adăugat ceva ce sună a amenințare: „Să nu creadă unii care s-au ocupat de siguranța arădenilor (este clar că se referă la Nicolae Bătrân – nota red.) că se pot proteja și scăpa intrând într-un partid politic!”.

  Poziția lui Gheorghe Falcă este interesantă și lasă loc de multe întrebări având în vedere că este expusă cu doar o zi înainte de alegerile din PSD Arad.

  PNL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cei care cunosc mai de aproape situatia din partidele aradene,pot observa ca PSD-ul face o campanie mult mai profesionista,nu are iesiri virulente la adresa ,concurentei’,desi nu stiu ce s-ar intampla daca ar incepe sa deschida si ei „sertarele cu secrete”.Intr-o campanie mizele sunt mari.Anul 2020 va bulversa f.mult societatea aradeana(si nu numai).Observam ca ex-primarul Aradului incearca ,vechea strategie’ de intimidare „ante portas”.Doreste sa creeze un handicap psihologic concurentei.Din discutiile avute cu prieteni(prieteni veritabili,cu vederi politice diferite,care te sprijina neconditionat) se pare ca la alegerile din acest an,mai multi cetateni vor vota rational decat emotional.Deja tot mai multi au prins ,spiel-ul’ ca lucrurile trebuie cantarite.Nu intotdeauna cine striga mai tare sau are o ,recuzita’ mai bogata de „material de santaj” are si dreptate.Exista o realitatea obiectiva,pe care oamenii o receptioneaza la pragul concret,punand sub radical ,fumigenele si declaratiile bombastice’.Cortina a devenit transparenta.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.