Arestare cu „cântec”… Poliţiştii au fost salvaţi de la înec de traficanții de droguri pe care îi urmăreau

  de Special Arad | 6 octombrie 2019, 10:01 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  O operaţiune antidrog a avut un deznodământ total neaşteptat pentru cei implicaţi, cu traficanţii de droguri ajunşi în postura de a-i salva pe poliţişti.

  Deşi pare neverosimil, patru traficanţi de droguri au salvat de la înec trei poliţişti aflaţi pe urmele lor. Faptele s-au petrecut în largul Andaluziei, după ciocnirea unei ambarcaţiuni rapide a Poliţiei spaniole cu vasul folosit de narcotraficanţi.

  După impact, cei trei poliţişti au căzut în mare, în timp ce ambarcaţiunea lor circula fără control şi reprezenta un pericol pentru ei. Un poliţist aflat în elicopter  le-a cerut traficanţilor să sară în ajutorul colegilor săi, iar aceştia au executat ordinul imediat. Cu toate acestea, nu au scăpat de arest. Poliţia a recuperat aproximativ trei tone de haşiş din ape, scrie AFP.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.