Aradul, tot în scenariul galben. Vezi câte noi îmbolnăviri au fost raportate în ultimele 24 de ore

  de Special Arad | 23 ianuarie 2021, 2:06 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportărilor oficiale, la nivelul județului Arad erau înregistrate 53 de noi cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 și 3 noi decese.

  În total, pe raza întregului județ, mai sunt 712 persoane îmbolnăvite de Covid-19, dintre care 107 sunt internate la spital, iar restul sunt izolate la domiciliu.

  La ora actuală, municipiul Arad se află în continuare în scenariul galben, având rata de incidență într-o ușoară scădere, 1,69. Incidența întregului județ este și ea în scădere, fiind 1,32.

  Situația din comunele și orașele din județ o puteți afla consultând tabelul de mai jos:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.