Aradul, locul doi pe țară la numărul morților! Al 43-lea decedat este un bărbat de 72 de ani din județul nostru

  de Special Arad | 29 martie 2020, 9:51 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Raportul oficial al Grupului de Comunicare Strategică indică cel de-al 43-lea deces corelat cu îmbolnăvirea cu coronavirus. Victima este un bărbat din județul Arad, de 72 de ani, care a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Arad.

  În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv.

  Arădeanul a murit în aceeași zi în care a fost primit rezultatul testului, la Spital Boli Infecțioase Arad.

  Patologie preexistentă: Bronhopneumonie. Insuficienta cardiacă. Nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.