Jandarmii arădeni, la datorie la trecerea dintre ani. Ce recomandă aceștia

  de Special Arad | 31 December 2021, 8:08 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În această perioadă, efective mărite din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad vor acționa în fiecare zi precum și în noaptea dintre ani, în toate zonele în care se preconizează aglomerări de persoane, pentru asigurarea măsurilor necesare prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.

  Jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele care vor avea loc în spațiul public, pentru ca fiecare cetățean să poată petrece noaptea dintre ani în condiții de siguranță și cu respectarea prevederilor legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

  Pe timpul evenimentelor specifice organizate în aer liber dedicate marcării trecerii în noul an, precum și în toate zonele aglomerate, este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

  „Recomandăm cetățenilor care aleg să participe la aceste evenimente, să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale organizatorilor, să manifeste răbdare și să evite implicarea în conflicte de orice natură, pentru a evita astfel producerea de evenimente nedorite.

  Având în vedere că în această perioadă mulți cetățeni aleg să folosească produse pirotehnice, reamintim că acestea trebuie folosite doar în condițiile legale și cu luarea tuturor măsurilor de protecție, astfel încât să fie prevenite accidentele care pot avea consecințe extrem de grave. 

  Totodată, în această perioadă, jandarmii arădeni vor participa la menţinerea ordinii şi siguranţei publice, în sistem integrat împreună cu Poliţia, atât în mediul urban cât şi rural. 

  Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, vă urează tuturor să aveţi parte de un An Nou plin de prosperitate, sănătate și realizări pe toate planurile!”, se arată într-un comunicat emis de Jandarmeria Arad. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.