luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădencele iubitoare de flori, fustițe și biciclete sunt invitate și anul acesta la SkirtBike

  de Special Arad | 12 iunie 2018, 12:22 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. SkirtBike Arad este o promenadă în Arad, o plimbare cu bicicleta care exprimă bucurie, mişcare, zâmbete și multe biciclete. Sunteti invitați să participați în ţinute chic, având bicicleta accesorizată aşa cum doriti. Anul acesta venim cu noutăți așa că vă recomandăm să stați pe aproape!

  Vom defila la paradă în 24 iunie, începand cu ora 17.00 pe traseul: Platoul Primăriei Arad – Bvd Revoluţiei – Piaţa Podgoria – Gara Arad – Bvd Revoluţei către Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad – înconjurăm Piaţa Avram Iancu – Bvd Revoluţiei către Primărie – Str Dimitrie Xenopol (pe lângă Universitatea Aurel Vlaicu) – Parcul Mihai Eminescu

  Activităţi plănuite:

  Food & drinks
  Sweets corner
  Concursuri cu premii, activări sponsori şi tombole ad-hoc
  Photo corner – portret de biciclistă
  Prezentări de produse
  Women bike expo
  Photo booth & corner
  Recital live
  Bike trial
  & alte surprize frumoase

  Despre preluarea pachetului de start si alte detalii – revenim curand cu informatii. Între 16:45 şi 17:00 ne pregătim să pornim pe traseul stabilit. Mai exact ne asezăm în coloana, gata pentru a da startul plimbării.

  Plecarea este la ora 17:00. Estimăm 45 de minute pentru efectuarea întregului traseu. Vom merge încet, aproximativ 10 km/oră, fără să ne întrecem între noi (este o paradă şi nu un concurs) şi cu respectarea indicaţiilor Poliţiei Rutiere şi Poliţiei Locale. Vă rugăm să aveți în vedere că participarea copiilor sub 14 ani este interzisă. Codul Rutier prevede ca persoanele care vor sa foloseasca o bicicleta pe drumurile publice trebuie sa aiba varsta de minimum 14 ani. Dacă înainte de plecare sau după vor veni si copii, aceștia pot participa la eveniment sub stricta supraveghere cel putin al unui adult insotitor care va fi direct raspunzator de integritatea acestora. Să aveți grijă de dumneavoastră, de persoanele pe care le însoțiți și de bicicletă pe tot parcursul evenimentului. Pe întreg traseul coloana o să fie însoţită de biciclişti care fac parte din sfaff-ul organizatoric si care se vor asigura că totul este în ordine. Aceştia vor purta semne distinctive: veste reflectorizante, tricouri cu sigla SkirtBike şi/sau ecuson.

  Mulţumim: Primăria Municipiului Arad, Poliţia Locală Arad, Poliţia Rutieră, Jandarmeria Arad, Brigada Medicală de Intervenție Rapidă

  Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.