Arădeanul Ovidiu Șiclovan, numit în funcția de director executiv-colectare din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Timișoara

  de Alin Olteanu | 2 aprilie 2021, 1:15 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Finanțistul arădean Ovidiu Șiclovan a fost numit pentru o perioadă de șase luni în funcția de conducere vacantă de director executiv-colectare din cadrul Directiei Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. Această funcție a rămas vacantă după decesul lui Ladislau Elek, moartea acestuia zguduind prectic lumea finanțistă din județele Arad și Timiș.

  Ovidiu Șicolvan are „în spate” o vastă experiență în cadrul „Finanțelor”, timp de 25 de ani acesta fiind, pe rând, inspector de specialitate, șef Serviciu al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Arad – Activitatea de Inspecţie Fiscală, șef Administraţie Adjunct – Inspecţie Fiscală în cadrul  Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Arad – Administratia Finantelor Publice a Municipiului Arad, șef serviciu în Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Arad – Activitatea de Inspecţie Fiscală și șef administraţie – promovare temporară în Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Arad, Administratia Finantelor Publice a Municipiului.

  Din anul 2013 și până în prezent, Ovidiu Șiclovan a deținut funcția de șef Serviciu Inspecţie Fiscală Persoane Juridice 2.

  Noul director al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara are 48 de ani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.