A murit arădeanul Ladislau Elek, directorul executiv adjunct al Direcției Regionale a Finanțelor Publice! Se pregătea să ajungă în conducerea națională ANAF

  de Alin Olteanu | 10 martie 2021, 9:55 AM | Regional | Știri Arad | Topic special

  4

  Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Timișoara este în doliu, la fel cum este și instituția locală din Arad, referindu-ne la Finanțe. Directorul executiv pentru colectare – coordonator pe Direcția Regională a Finanțelor Publice Timișoara pe activitatea de colectare și încasare a impozitelor, Ladislau Elek, a murit în această dimineață în urma unui infarct, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, după ce, ieri, a fost transportat la unitatea spitalicească acuzând o răceală.

  Din informațiile pe care le deținem, Ladislau Elek avea 63 de ani și se pregătea să fie avansat în conducerea națională a ANAF, ca adjunct.

  Ladislau Elek a plecat la Direcția Regională a Finanțelor Timișoara în 2013, la Arad fiind atunci director adjunct.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.