sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădean prins că forța adolescente să se vândă pentru sex în străinătate

  de Special Arad | 26 august 2015, 2:37 PM | Recomandările editorilor | Urmăriți

  1

  Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Arad, au depistat şi reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

  În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 2012-2013,  bărbatul de 34 de ani, din Arad, profitând de starea de vulnerabilitate a victimelor, ar fi recrutat şi transportat două tinere din aceeaşi localitate, de 19 respectiv 20 de ani, pe teritoriul Austriei şi Franţei, pe care le-ar fi obligat să practice prostituţia.

  De asemenea, s-a stabilit că exploatarea victimelor avea loc pe stradă sau  în localuri de noapte de pe raza localităţilor Salzburg şi Beziers iar sumele de bani obţinute din practicarea prostituţiei erau însuşite în totalitate de bărbat.

  La data de 25 august a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului, ocazie cu care a fost pus în executare mandatul de aducere emis pe numele acestuia.

  Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, cel în cauză fiind reţinut pe bază de ordonanţă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.