Aproximativ 40% dintre pacienții confirmați cu coronavirus la Arad au fost declarați vindecați și externați

  de Andrei Fuliaș | 30 aprilie 2020, 3:47 PM | Coronavirus | Sănătate

  0

  Potrivit ultimei informări de presă venite din partea conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, în cursul acestei zile au fost externați nu mai puțin de 14 pacienți din Arad, confirmați inițial cu coronavirus și declarați ulterior vindecați.

  „14 pacienți, diagnostricați cu COVID-19, au fost externați astăzi, după ce ultimele două testări – efectuate la interval de 24 de ore – au ieșit negative. La ora actuală avem un total de 222 de pacienți vindecați și externați de pe secțiile COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, transmite Simina Roz, purtătorul de cuvânt al SCJU Arad.

  Astfel, luând în considerare numărul de 565 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) la nivelul județului Arad, numărul celor externați (222 de persoane) semnifică aproximativ 40% din total.

  Totuși, trebuie menționat și faptul că la acest procent de 40% se mai adaugă și numărul arădenilor infectați la începutul pandemiei și care fuseseră internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, respectiv care au fost declarați vindecați acolo.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.