Apostu: „L-am dat în judecată pe Denis Rusu. Ne-au mințit cu seninătate”

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2021, 8:28 AM | Sport

  0

  Bogdan Apostu, impresarul lui Denis Rusu, fostul fotbalist al UTA care a semnat cu CFR Cluj fără știrea agentului său, a declarat că-l va da în judecată pe acesta și speră să plătească în solidar cu el și președintele și antrenorul clubului Șoimii Lipova, cei care l-au influențat pe jucător.

  „Avocatul se ocupă de cazul Denis Rusu. L-am acționat în judecată pe Denis pentru încălcarea contractului. E o sumă consistentă pe care el va trebui să o plătească. Nu știu dacă este vina lui sau a celor doi „impresari” care au funcție de conducere la Lipova, unul de antrenor, iar celălalt are funcție de președinte. Eu când am fost conducător de club la Clinceni am ales să-mi dau demisia tocmai ca să fiu agent. Din ceea ce știu eu există o incompatibilitate clară între aceste două funcții, dânșii au ales să le practice pe amândouă. Asta e, este decizia dânșilor, dar – probabil – vor să fie solidari atunci când lui Denis îi va veni nota de plată.

  Contractele sunt făcute pentru a fi respectate. Există niște legi în țara asta, care funcționează. trebuie să ne asumăm ceea ce facem. Bravo lor, acestor doi agenți-impresari de la Lipova, nu vreau să spun mai multe pentru că sunt un băiat de bun simț, nu vreau să spun felul în care au încercat ei să negocieze cu UTA. Doar vreau să spun că nu au onoare, nici unul, nici celălalt”, a declarat Apostu.

  „Denis e un copil, manevrabil, influențabil, nici măcar nu a fost decizia lui. A fost forțat cumva, influențat cumva să facă lucrul acesta, tocmai de aceea nu mă pot supăra pe el. Are circumstanțe atenuante, dar, repet, îmi doresc ca acei doi oameni, acele două personaje, pe care eu personal nu vreau să-i mai văd niciodată. Chiar îi anunț vor avea un război cu mine, cât timp voi activa eu în fotbal. Nu că nu voi lucra vreodată cu unul dintre ei, ci voi încerca să le spun tuturor ce fel de oameni sunt. Nu-i o problemă că Denis nu a rămas la UTA, este o problemă felul în care au mințit jenant pe toată lumea, de 5 luni de zile. Ne-au mințit cu o seninătate cu care doar actori ca Al Pacino pot să o facă. El poate să o facă, dar oamenii de rând care nu au caracter nu pot să o facă sau nu ar trebui să o facă. Așa ar trebui să funcționăm într-o lume cinstită. Instanța va decide ceea ce urmează, dar vă garantez că legile și regulamentele sunt foarte clare, la fel cum și contractul dintre mine și Denis Rusu este extrem de clar”, a mai afirmat Bogdan Apostu.

  Denis Rusu va juca din următorul sezon la CFR Cluj după ce a evoluat timp de un an pentru UTA, club la care a fost împrumutat de Lipova. Conducerea clubului arădean a făcut o ofertă de 10.000 de euro și 50 de procente la un viitor transfer pentru Lipova, dar jucătorul semnase deja cu CFR încă din februarie. Din 18 februarie, Radu Pop, președintele clubului din Lipova, a spus că nu a mai vorbit cu conducerea clubului UTA. „Denis a semnat de mai mult timp cu CFR dar am preferat să păstrăm discreția”, spune Pop.

  Apostu a povestit apoi și speța în care a fost implicat împreună cu albanezul Idriz Batha, atunci când noul fotbalist al echipei UTA a semnat cu clubul grec Larisa, iar când a ajuns în Grecia, oficialii grupării elene s-au răzgândit. „A câștigat 168.000 de euro fără să joace”, spune Apostu, dar citește mai multe despre acest caz cu click AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.