Idriz Batha, noul fotbalist al UTA, a câștigat 168.000 de euro fără să joace niciun minut!

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2021, 8:01 AM | Sport

  1

  Venit la Arad de la FC Tirana, fotbalistul albanez Idriz Batha a făcut subiectul unui caz foarte interesant din punct de vedere al respectării contractelor. În urmă cu un an, Batha a fost ofertat de clubul elen Larisa, club cu care nu doar că s-a ajuns la o înțelegere, ci chiar a semnat un contract.

  Ajuns în Grecia, impresarul Bogdan Apostu povestește că oficialii clubului Larisa au încercat să-l convingă să mai renunțe la pretențiile financiare. „Cum să renunțe când jucătorul era deja ajuns acolo cu contractul semnat?”, spune Apostu. Clubul elen a renunțat apoi a-l mai transfera, iar Bogdan Apostu împreună cu Idriz Batha au reclamat cazul atât la FIFA cât și la TAS, ambele foruri fiind de partea fotbalistului.

  „A primit 168.000 de euro fără să joace un minut pentru Larisa. Așa se întâmplă când nu sunt respectate regulamentele, când nu respecți contractele”, spune Apostu despre noul jucător al echipei arădene.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.