luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  APM Arad cheamă arădenii la consultare privind Planul Local de Acțiune pentru Mediu

  de Special Arad | 13 decembrie 2018, 8:38 AM | Administraţie

  0

  Comunicat.

  APM Arad aduce la cunoştinţa publicului posibilitatea de a formula comentarii, observaţii şi sugestii privind Planul Local de Acţiune pentru Mediu – Judeţul Arad (PLAM), actualizat varianta DRAFT. PLAM Arad poate fi vizualizat spre consultare pe pagina web a APM Arad http://www.anpm.ro/web/apm-arad/stadiul-planului-de-actiune-pentru-mediu-la-nivel judetean sau la sediul APM Arad – Splaiul Mureșului FN, jud. Arad

  • PLAM reprezintă un adevărat plan de detaliu pentru viitoarele investiţii şi activităţi pentru îmbunătăţirea calităţii şi protecţiei mediului în judeţ.
  • PLAM serveşte drept ghid pe termen lung pentru acţiunile de mediu ale judeţului. Totodată acest document constituie o bază oficială pentru elaborarea proiectelor de finanţare de mediu.

  Comentariile, observaţiile şi sugestiile publicului pot fi transmise până la data de 11.01.2019 ora 1430. pe adresa de e-mail: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.