marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Retim rămâne fără licență de operare în zona 1 Arad! Inspectorii ANRSC au propus o măsură șoc până la obținerea autorizației de mediu!

  de Alin Olteanu, Andrei Fuliaș | 14 iunie 2018, 1:41 PM | Știri Arad

  3

  Zile grele și negre „vin” peste Retim și, implicit, colaborarea dintre această societate din Timișoara și Asociația ADI Deșeuri Arad. După ce IPJ Arad s-a sesizat în privința contractului dintre cele două „entități” care se ocupă cu strângerea gunoiului în Arad – zona 1, iată că o nouă informație bombă apare pe piață. ANRSC, ca urmare a controlului efectuat la Arad, a dispus retragerea licenței de operare a Retim-ului pe zona 1 Arad, pentru o perioadă limitată, de 14 zile, „până la asigurarea tuturor condițiilor legale pentru furnizarea/prestarea activității de colectare separată și transport separat al Deșeurilor Menajere și Deșeurilor Similiare (…)”. Puteți citi întreagă adresă mai jos!

  Totuși, suntem curioși – și poate o să aflăm în urma controlului pe care ofițerii de la Investigarea Fraudelor îl efectuează la ADI Deșeuri (iar mai jos puteți citi și adresa IPJ Arad) – cum s-a putut obține licența de operare pe zona 1 Arad, din partea ANRSC, în condițiile în care Retimul nu avea autorizație de mediu… O autorizație pe care, suntem aproape convinși că nu o vor obține, mai ales că deținem unele informații cu privire la ședința de autorizare de ieri, de la APM Arad.

  Și ca un ultim aspect, înainte de a vă lăsa să lecturați adresa ANRSC, suntem curioși dacă cineva din CJ Arad, ieri, la ședința de autorizare de la APM, a amintit de această adresă, de mai jos.

  Revenim cu amănunte.

  Adresa ANRSC:

  1 6

  2 2

  35205581 1938413119544962 3922890658490089472 n

  4 2

  Adresa IPJ Arad:

  Ordonanta IPJ Arad din 13.06.2018 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Au buba! Se pare ca voi ați avut dreptate de la început. Dar se scot ei cumva și de data asta! Fac ei o schemă, ceva . Voi ” nu iubiți Aradu'” și poate chiar….Fifor ” e de vină” că și psd o fi ” furat” 43 de nu stiu ce lu Iustin și 16 lu Ghiță. Da succes și sănătate!

   +2 voturi
   +1
   -1
   • „În cadrul ședinței comisiei desfășurate miercuri, 13 iunie, a fost aprobat dosarul depus de societatea Retim Ecologic Service cu toate completările și actele pe care le-am solicitat. Astfel, autorizația de mediu va fi emisă, însă doar după aproximativ 45 de zile”, a punctat Dana Dănoiu, director APM Arad.

    În consecință, RETIM este în continuare fără autorizație. De abia în a 45 zi de la aprobare i se emite autorizația.

    Când a apărut problema colectării deșeurilor și străzile Aradului erau pline de gunoaie, am scris că, pe scurt, … totul este o Făcătură Ordinară o Jecmăneală. De asemenea am scris că Țolea A, în primul rând, dar și restul administrației locale din Arad, în frunte cu falcă, sunt principalii vinovați de situația creată. ( https://specialarad.ro/retim-raspunde-intrebarilor-legate-de-problema-gunoiului-nu-comentam-video/ )
    Ce a făcut „deșteptul” și INCOMPETENTUL de țolea? A sărit la gâtul jurnalistului și al comentatorilor numindu-i lași.
    Un țolea care este când doar „Adrian” când „Andrina Țolea”, după cam ce vrea să scrie, … sau să înjure și să scuipe venin.
    În urma citirii acestei constatări/scrisori/răspuns atașate la articol, reiese foarte clar cine este de vină că o societate de doi lei ca RETIM, a câștigat licitația pe minciuni și declarații false.

    Sunt extrem de curios să văd cât durează până DNA-ul se autosesizează în această afacere Murdară și Duhnitoare?
    Că au fost făcute abuzuri și trafic de influență este evident și pentru neavizați.
    De asemenea sunt curios să văd ce măsuri disciplinare este dispus să ia falcă , din moment ce a delegat administrarea către ADI, dar legal Primăria este responsabilă față de cetățeni de colectarea deșeurilor menajere.

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.