sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anunţuri contradictorii între administrațiile Trump şi Biden despre redeschiderea granițelor SUA

  de - | 19 ianuarie 2021, 8:16 AM | Internaţional

  0

  Pentru a încetini răspândirea pandemiei, Donald Trump a închis frontierele SUA pentru 26 ţări din spaţiul Schengen la 11 martie, apoi pentru Regatul Unit şi Irlanda la 14 martie, iar pentru Brazilia la 24 mai. Luni, preşedintele în exerciţiu a anunțat o apropiată redeschidere a frontierelor

  „La recomandarea echipei noastre medicale, viitoarea administraţie nu intenţionează să ridice aceste restricţii la 26 ianuarie”, a scris Jen Psaki pe Twitter. „De altfel”, a adăugat ea, „avem în vedere înăsprirea măsurilor de sănătate publică aplicate călătoriilor internaţionale pentru a lupta mai mult împotriva răspândirii COVID-19”.

  Eeste un nou episod dintr-o tranziţie fără precedent în istoria recentă a Statelor Unite, preşedintele în exerciţiu Donald Trump intenţionând să îşi limiteze la minim contactul cu echipa lui Joe Biden.

  De altfel, miercuri, Donald Trump prevede să părăsească Washingtonul înainte de ceremonia de învestire a succesorului său.

  Sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.