Andrei Gheorghe, dat afară de la Pro FM: „Digi nu e o organizație de presă, nu e media”

  de - | 31 august 2016, 8:42 PM | Naţional | Radio

  0

  Realizatorul Andrei Gheorghe, care a făcut istorie în Pro FM, a fost anunţat că i s-a reziliat contractul cu postul de radio, proaspăt preluat de reţeaua Digi.

  „Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară. Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern”, a declarat Gheorghe pentru Pagina de media.

  „Digi nu e o organizație de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăiești din banii încasați. Când trăiești, când exişti pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuți din rating, e altceva. Mie mi-e foarte greu să nu vreau să fiu numărul 1”, a mai precizat Andrei Gheorghe.

  De asemenea, el a mai spus că i s-a reproşat de către noua conducere că este „bătrân” şi că se va retrage din media tradiţională, urmând să fie activ pe reţelele de socializare.

  Contactat de Paginademedia.ro, Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat că Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat și nu a mai fost prelungit.

  „Sigur că aș fi vrut să merg mai departe cu emisiunea, cu radioul. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM”, a declarat Andrei Gheorghe într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro.

  Andrei Gheorghe a realizat matinalul cu Greeg la Pro FM în ultimii doi ani. Înainte de Gheorghe, matinalul Pro FM era prezentat de Greeg cu Marius Onuc, formulă care este acum realuată.

  Sursa: b1.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.