duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Oana Pellea: „Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei Gheorghe laudativ… câţi i-aţi oferit de muncă?”

  de - | 21 martie 2018, 7:00 PM | Naţional

  0

  (foto: Adevărul)

  Actriţa Oana Pellea (56 de ani) a scris pe contul personal de Facebook un text dur la adresa persoanelor care au numai cuvinte de laudă la adresa regretatului Andrei Gheorghe, dar care, în timpul vieţii, nu i-au oferit un loc de muncă care să fie „la înălţimea inteligenţei şi culturii lui“, scrie ziarul Adevărul.

  Oana Pellea a scris pe Facebook un text dur la adresa celor care îl laudă postmortem pe omul de radio şi TV Andrei Gheorghe, dar care „nu au avut puterea să treacă peste cinismul lui superinteligent“ pentru a-i oferi chiar un loc de muncă.

  „Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ… câţi i-aţi oferit de muncă … câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de mistoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l aruncă în faţă oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merită mult mai multă atenţie, căldură, merită să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire“, a scris Oana Pellea.

  Mai mult, actriţa spune că cei care îl pomenesc acum laudativ profită, de fapt, de trecerea jurnalistului în nefiinţă pentru „a se pune în valoare tot pe ei“.

  „E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei… mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei… go your way!“, a conchis Oana Pellea.

  Declaraţia Oanei Pellea vine după ce realizatoarea Marina Almăşan a dezvăluit că i-a propus lui Andrei Gheorghe să prezinte alături de ea emisiunea  „Femei de 10, Bărbaţi de 10“ de la TVR 2, fapt ce l-a încântat, însă au existat obiecţii din partea conducerii postului public.

  În 2016, Andrei Gheorghe a fost concediat de la matinalul de la ProFM, dezvăluind că şi-a dorit să facă în continuare emisiunea, dar i s-a reproșat că este „prea bătrân”.

  Citește și articolul „Noapte bună, națiune!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.