luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Andrei Ando, directorul executiv al Consiliului Județean Arad, a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19

  de Lucian Dănilă | 6 aprilie 2020, 2:54 PM | Coronavirus | Știri Arad

  3

  Virusul COVID-19 a intrat și pe poarta Consiliului Județean Arad. Era o chestiune aproape inevitabilă dat fiind faptul că multe persoane din această instituție sunt expuse la infectare. Aceste persoane participă și în perioada asta la multe întâlniri, la tot felul de acțiuni, iar prima persoană confirmată este Andrei Ando.

  „Am fost testat Covid-19 și sunt pozitiv. Am ajuns la Spitalul TBC, de astăzi intru în medicamentația pentru pacienții în această situație. Probabil că prin contactele cu diferite persoane, în ultimele zile, m-am expus, chiar dacă am încercat să iau multe măsuri de precauție. Mă încearcă emoții ca pe orice persoană aflată în această situație, dar am încredere în tratamentul prescris de medicii arădeni și sper să revin cât mai curând la Consiliul Județean, să mă alătur demersurilor pentru limitarea efectelor pandemiei în județul Arad. Vă doresc tuturor sănătate și atitudine pozitivă, să trecem cât mai repede peste această experiență nedorită! Un gând bun și colegilor din Consiliul Județean, care rămân pe „baricade” împotriva virusului păcătos: spor la toate! Și nu uitați, cei care puteți, să stați acasă!”, scrie pe Facebook, Andrei Ando.

  Noi am aflat această informație în această dimineață. Am luat legătura cu mai multe persoane din Consiliul Județean, dar deși acestea știau despre starea lui Andrei Ando, nu puteau confirma.

  Confirmarea trebuia să vină din partea DSP Arad, dar cei de la DSP nu au confirmat oficial acest lucru și nu au înștiințat nici măcar conducerea CJ Arad. Evident că până acum nu s-a făcut nici ancheta epidemiologică.

  Din informațiile noastre, Andrei Ando a avut primele simptome în cursul zilei de vineri, zi în care s-a și dus la spital.

  ando 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Multă sănătate, Andrei! În spiritul celor de la Special Arad , ” dincolo de bine sau de rău” – acum nu se mai socotesc decât bilele albe și Ando are destule și albe. Sper să se însănătoșească grabnic de gripă, altceva nu e! Am umblat destul prin TBC-ul nou, am văzut destule prin suferința altora, așa că îi doresc recuperare maximă și aceeași forță de muncă uriașă pe care o cunosc. Încă odată, un gând bun de sănătate grabnică!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Ca sa vedeti ce inseamna sistemul de pile si relatii. Ce inseamna sa-ti fie frica de consiliu judetean…
   Sunt f multe persoane si f multe cazuri care se interneaza cu aceleasi simptome ca acest pacient sus pus si nu beneficiaza de testare nici dupa 1 saptamana.
   Cum se face ca el s a internat vineri, sau de ieri, sau chiar de azi si are deja rezultatul, iar altii stau incuiati prin sp. TBC, fara nici un rezultat???
   Noul sef de la dsp nu stia ca trebuie sa anunte cazul? Sau „nu are voie”.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.