Al patrulea computer tomograf, achiziționat la Spitalul Județean Arad

  de Special Arad | 8 March 2023, 3:59 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Consiliul Județean a cumpărat al patrulea computer tomograf pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  Aparatul, care în cursul zilei de astăzi a ajuns la Spital, a fost cumpărat din fonduri europene și va deservi Unitatea de Primiri Urgențe.

  Un computer tomograf funcționează lângă aparatul RMN, celălalt deservește pacienții care necesită tomografii computerizate în regim de ambulatoriu, al treilea este folosit pentru pacienții spitalizați.

  Acest al patrulea tomograf va fi destinat strict pentru pacienții care se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe și va fi amplasat în clădirea nou construită a UPU.

  „Va fi nevoie de autorizările legale pentru punerea în funcțiune a aparatului și avem nevoie de medici radiologi. Posturile vor fi scoase din nou la concurs, după ce anul trecut nu s-au prezentat candidați”, a declarat managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Florina Ionescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.