sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul Județean Arad, despre programările la examenul Computer Tomograf realizate prin Casa de Asigurări de Sănătate

  de Special Arad | 17 octombrie 2018, 4:01 PM | Știri Arad

  0

  Investigațiile la Computerul Tomograf (CT) sunt printre cele mai căutate servicii medicale oferite de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. De menționat este faptul că aparatul CT este folosit atât pentru pacienții spitalului, pentru pacienții veniți în regim de urgență la UPU dar și pentru persoanele care apelează la această investigație, în urma unei trimiteri de la medicul specialist.

  În acest sens, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, informează persoanele interesate că programările la examenul Computer Tomograf, prin Casa de Asigurări de Sănătate se realizează începând cu data de 15 a lunii în curs, pentru luna următoare (spre exemplu, dacă doriți să efectuați examenul în luna noiembrie, trebuie să vă programați începând cu data de 15 a lunii octombrie).

  Programările se pot face personal, pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist, între orele 7.30 și 11.00, la etajul I, la cabinetul de Radiologie. De asemenea, între orele 11.00 – 13.30 vă puteți programa telefonic, la numărul de telefon 0257 220 000, interior 165.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.