Ajunul Preselecției Miss Arad 2014

  de [email protected] | 13 iunie 2014, 11:44 AM | Beauties | Știri Arad

  0

  Se fac ultimele pregătiri pentru preselectia concursului județean Miss Arad, care va avea loc astăzi, 13 iunie, atunci când cele mai frumoase arădence își vor da întâlnire la un eveniment în care miza este reprezentată de alegerea finlistelor concursului.

  Preselecția va avea loc în La Mouche Society Club,  unde organizatorii pregătesc un festin de modă, tinerețe, culoare și momente artistice alese pe sprânceană, toate, asezonate din plin cu fete frumoase și multe surprize.

  Fetele care doresc să participe la eveniment sunt așteptate să vină de la ora 18:30 la La Mouche Society Club, în ținută casual, cu pantofi cu toc și cu buletinul la ele. Acestea vor trebui să completeze formularul tip al concursului, iar după validare, vor fi rugate să defileze în fața juriului, de la ora 20:00. După concurs, începând cu orele 23:00, se va sărbători reușita fetelor printr-un After Party de pomină, la același club. Intrarea este libera până la ora 00:00.

  Finala proiectului va avea loc în această vară, iar câștigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatori și sponsorii concursului și de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion și frumusețe din România.

  Miss Arad 2014 este organizat la fel ca în fiecare an de Asociația Non-Profit Angels Organization, este un eveniment cu scop caritabil și are o direcție educațională.

  Regulamentul oficial proiectului este disponibil pe site-ul angelsgroup.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.