miercuri, 24 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Wiener: „Vot final și veste bună din Parlament, în favoarea investițiilor în energie regenerabilă și eficiență energetică!”

  de - | 14 decembrie 2022, 7:12 PM | Comunicate contra cost

  0

  Proiectul deputatului arădean Adrian Wiener, pentru scăderea de la 19% la 5% a TVA-ului pentru livrarea si instalarea de panouri fotovoltaice, panouri solare termice, sisteme de încălzire cu emisii scăzute de înaltă eficiență, a primit vot favorabil în plen. Urmează promulgarea și publicarea în Monitorul Oficial.

  Adrian Wiener, deputat USR Arad: „Reducerea costului energiei, prin instalarea unor sisteme eficiente și totodată nepoluante este singura soluție reală la criza facturilor. Atunci când am inițiat acest proiect, alături de colega mea Cristina Prună și parlamentari de la alte partide, am dorit să vin în sprijinul celor care doresc să își reducă amprenta de carbon și factura la energie.

  În România de astăzi, cea mai dinamică zonă în care se dezvoltă noi capacități de producție este cea a prosumatorilot, a micilor investitori privați. Prețul mai mic al materialelor și al serviciilor de instalare va contribui la creșterea producției de energie și implicit la un cost mai mic al acesteia.

  Independența energetică este un obiectiv strategic al României și această inițiativă își propune să facă mai accesibile mijloacele prin care românii pot să contribuie individual la acest obiectiv. Este ceea ce trebuie să facă acum statul român, în această criză majoră, prin reducerea cotei de TVA. USR este parte a soluției politice din România.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.