duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update E o chestiune de ore numirea noului director al CSM Arad

  de Special Arad | 26 septembrie 2014, 8:45 AM | Administraţie | Sport

  0

  UPDATE: E o chestiune de ore numirea noului director al CSM Arad

  Conform surselor noastre, Adrian Todor îl va succeda la conducerea CSM Arad pe Viorel Bitang, plecat în luna ianuarie să lucreze ca secretar general al Federației Române de Natație. În toată această perioadă, interimatul a fost asigurat de adjunctul lui Bitang, Vasile Păltineanu.  Ieri, Adrian Todor a fost în audiență la ministrul secretar de stat de la Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret – organism în subordinea căreia se află – și, conform informațiilor actualizate pe surse, numirea lui oficială ca director este o chestiune de ore.


   

  Titlul plincipal: Adrian Todor este „în cărți” pentru funcția de director al Clubului Sportiv Municipal

  Fost sportiv de performanță la C.S. Steaua, la disciplina Tir, arădeanul Adrian Todor este „în cărți” pentru ocuparea funcției de director al CSM Arad. Clubul Sportiv Municipal Arad este un „efect” al Legii nr. 29/ 1967 privind activităţile de educaţie fizică şi sport și încorporează 13 secții: volei, kaiac, tir, tenis de masă, tenis, natației, modelism (auto), judo, haltere, gimnastică ritmică, gimnastică aerobică, gimnastică a Artistică și atletism.                                                         

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.