vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Adio UTA! Un fotbalist al Bătrânei Doamne pleacă definitiv în Suedia (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 26 martie 2015, 5:07 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Pentru unul dintre fotbaliștii echipei UTA, derby-ul dintre Bătrâna Doamnă și Național Sebiș este ultimul la care participă, sau pe care îl vede, la Arad. Daniel Gheorghiță, 20 de ani, unul dintre cei mai talentați tineri jucători ai grupării arădene, a ales să plece definitiv în Suedia.

  Gheorghiță a mai fost în Suedia, acolo unde se află unchiul său, dar a revenit la Arad pentru a-și face o carieră în fotbal. La doar un an și jumătate de când a revenit din Scandinavia, Daniel a decis că este mai bine pentru el să se întoarcă în țara din Nord-Vestul Europei, acolo unde nivelul de trai este unul dintre cele mai ridicate din lume.

  Gheorghiță va părăsi România marți după amiază cu destinația Stockholm. „Știm că Gheorghiță pleacă. Este un băiat extraordinar și foarte talentat, iar dacă își va găsi o echipă la care să joace în Suedia noi îl vom ajuta cu orice”, spune team-managerul grupării arădene Codru Grădinariu.

  Daniel Gheorghiță a evoluat duminică în meciul dintre UTA II și Cermei, cel mai probabil acesta fiind ultimul său joc în tricoul alb-roșu.

  Dar cum în viață nu se știe niciodată ce îți rezervă viitorul, nu excludem nici varianta ca fotbalistul arădean să revină peste un anumit timp la UTA.

  Fotbalistul a evoluat mai mult la echipa a doua, dar are multe convocări și la prima echipă. El a debutat pentru UTA în Liga a 3-a la meciul câștigat cu 4-1 contra celor de la Știința Turceni.

  Mult succes Ghiță!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.