miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Adio, Ștefania! Să dormi liniștită, băiețelul tău e sănătos, dar nu va avea cui să-i spună mamă…

  de Mihai Todoca | 19 mai 2017, 2:29 PM | Povești despre oameni

  0

  Povestea Ștefaniei este una care ne face să ne cutremurăm. Ne-a izbit și ne-a cutremurat sufletele. O tânără de doar 24 de ani, care se pregătea să devină mamă pentru a doua oară a murit la câteva clipe după ce a dat naștere unui băiețel. Băiețelul este sănătos și dolofan. Din cauza unor complicații Ștefania a murit în ciuda medicilor care s-au luptat pentru viața ei. Ea a murit la puțin timp după ce băiețelul ei a venit pe lumea asta, l-a sărutat de bun venit și apoi firul vieții ei i-a fost întrerupt.

  O realitate crudă, care ne face să apreciem ceea ce avem, deoarece nu se știe niciodată când e prea târziu. Gândul nostru se duce către familia ei. Către niște oameni, ca noi toți, care acum au nevoie de foarte multă putere pentru a trece peste această tragedie. Deși credem că doar vor învăța să trăiască cu această durere.

  Băiețelul nou născut, împreună cu surioara lui, va crește fără a avea cui să-i spună mamă. Nu ne putem imagina cum este pentru un suflet mic să înțeleagă de ce a fost lipsit de ființa care i-a dat viață. De femeia vieții lor. Nu vom știi niciodată ce se va ascunde în sufletele lor mici, atunci când vor vedea alți copilași de mână cu mamele lor.

  Rugăciunile noastre se îndreaptă către familia îndurerată. Dormi liniștită Ștefania, băiețelul tău este sănătos.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.