Dramă în familia managerului Spitalului Județean Arad, Carmen Lucuța! Soțul ei, Călin Lucuța, s-a stins din viață la doar 48 de ani

  de Lucian Dănilă | 18 noiembrie 2019, 5:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Au avut o căsnicie fericită. S-au iubit, s-au respectat și au fost alături până în ultima clipă. Acum, însă, Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean Arad, trece prin momente grele.

  Soțul ei, Călin Lucuța, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. Problemele în familia Lucuța au început în această vară, în luna iunie. Călin Lucuța a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Apoi a început lupta pentru viață și deși a fost la câteva dintre cele mai recunoscute clinici din țară sau din străinătate, boala a fost galopantă, iar astăzi, 18 noiembrie, Călin „a plecat să se întâlnească cu Cel pe care L-a iubit cel mai mult”, așa cum scrie Carmen Lucuța pe contul său de Facebook.

  „Carmen Lucuta

  Soțul meu drag este fericit! A plecat să se întâlnească cu Cel pe care L-a iubit cel mai mult.

  Priveghiul va fi astăzi, 18 Noiembrie și mâine, 19 Noiembrie la ora 19:00 in Zadareni la biserica “Isus Lumina Lumii”. Iar serviciul de înmormântare va avea loc miercuri, 20 Noiembrie la aceeași locație la ora 14:00”.

  „Ne vom vedea în Rai, iubitul meu soț”, a postat apoi Carmen Lucuța, în limba engleză, la o fotografie în care era alături de cel care i-a fost jumătatea în această viață.

  Vă transmitem cele mai sincere condoleanțe, doamnă Carmen Lucuța…

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.