duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dramă în familia managerului Spitalului Județean Arad, Carmen Lucuța! Soțul ei, Călin Lucuța, s-a stins din viață la doar 48 de ani

  de Lucian Dănilă | 18 noiembrie 2019, 5:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Au avut o căsnicie fericită. S-au iubit, s-au respectat și au fost alături până în ultima clipă. Acum, însă, Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean Arad, trece prin momente grele.

  Soțul ei, Călin Lucuța, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. Problemele în familia Lucuța au început în această vară, în luna iunie. Călin Lucuța a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Apoi a început lupta pentru viață și deși a fost la câteva dintre cele mai recunoscute clinici din țară sau din străinătate, boala a fost galopantă, iar astăzi, 18 noiembrie, Călin „a plecat să se întâlnească cu Cel pe care L-a iubit cel mai mult”, așa cum scrie Carmen Lucuța pe contul său de Facebook.

  „Carmen Lucuta

  Soțul meu drag este fericit! A plecat să se întâlnească cu Cel pe care L-a iubit cel mai mult.

  Priveghiul va fi astăzi, 18 Noiembrie și mâine, 19 Noiembrie la ora 19:00 in Zadareni la biserica “Isus Lumina Lumii”. Iar serviciul de înmormântare va avea loc miercuri, 20 Noiembrie la aceeași locație la ora 14:00”.

  lucuta 2

  „Ne vom vedea în Rai, iubitul meu soț”, a postat apoi Carmen Lucuța, în limba engleză, la o fotografie în care era alături de cel care i-a fost jumătatea în această viață.

  Vă transmitem cele mai sincere condoleanțe, doamnă Carmen Lucuța…

  lucuta 3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.