joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Dan Antoci împărtășește din… „Secretele Zeilor”

  de Special Arad | 7 noiembrie 2017, 9:17 AM | Cultură

  0

  Sala Concordia a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad a fost locul în care actorul Dan Antoci a împărtășit încă o dată din… „Secretele Zeilor”, beneficiari fiind de această dată elevii Colegiului Economic.

  Dan Antoci se regăsește în acest proiect de doi ani, iar la fiecare întâlnire expunerea poveștilor din mitologia universală, cu raportare la mitologia greacă și romană, e dublată de jocul actorului.

  Acesta oferă o adevărată reprezentație, știind exact cum să managerieze întâlnirea cu cei tineri, cum să le capteze interesul. Știe când să șoptească sau să mărească intensitatea vocii, când să invite la dialog pe cineva din sală, când să adauge informației mișcarea, un adevărat „melanj” de trucuri actoricești care îi transformă pe ascultători în participanți implicați.

  DSC04101

  De această dată, Dan Antoci a pornit povestea zeităților de la biblioteca județeană mărturisindu-și dragostea pentru carte, condițiile tinereții sale lipsite de confortul asigurat de tehnologie și a ajuns până la începuturi, la facerea lumii în ambele variante, cea darwinistă și cea creștină. A vorbit despre Adam și Eva, despre Erinii, dar și despre zeități, Cronos, Afrodita sau Geea. Destăinuind, bineînțeles, și câteva din secretele acestora.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.