Accident pe DN 79 Arad-Oradea! Traficul blocat aproape de Oradea

  de Special Arad | 24 octombrie 2019, 1:28 PM | Regional

  0

  În urmă cu câteva minute a avut loc un accident grav pe drumul național 79 Arad – Oradea la intrarea în localitatea Nojorid. Din informațiile pe care le deținem de la martoti oculari se pare că evenimentul rutier s-a produs între un autoturism Dacia papuc utilitară și o dubiță, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de la SMURD și efective ale Poliției. La momentul redactării acestui articol coloana de mașini este uriașă creându-se un blocaj în trafic.

  Revenim cu amănunte pe măsură ce acestea ne parvin

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.