Accident în lanț cu 50 de mașini! Cel puțin 25 de oameni sunt răniți în Germania, pe Autostrada A 7

  de Special Arad | 29 aprilie 2019, 10:11 AM | Internaţional

  0

  Un accident în lanț cu 50 de mașini s-a produs pe Autostrada A71 din Germania. Carambolul s-a produs după o furtună violentă cu grindină, spun autoritățile. Cel puțin 25 de oameni au fost răniți. Scene teribile au fost surprinse duminică după-amiază pe autostrada A71, în centrul Germaniei, între localitățile Suhl și Meiningen, relatează Observator.tv.

  Potrivit ziarului Bild, a fost o furtună puternică, cu grindină, iar asfaltul a devenit alunecos. Pentru șoferi, drumul a devenit un pericol major. Mulți nu și-au mai putut controla mașinile și au început ciocnirile în lanț. Conform martorilor, coloana de automobile lovite se întinde pe o distanță de câteva sute de metri.

  Numeroase ambulanțe, mașini de poliție și pompieri au venit pentru a acorda asistență victimelor. Inclusiv elicoptere medicale au fost raportate în zonă, pentru a prelua urgențele. Sunt cel puțin 25 de răniți. Patru dintre ei sunt mai grav și au fost transportați imediat la spital.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.