sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Accident frontal pe drumul Arad-Timișoara! Și-au făcut mașinile praf, iar în urma impactului au ricoșat în copacii de pe marginea drumului

  de Andreea Daniela B. | 17 mai 2021, 10:35 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproximativ o oră a avut loc un accident pe drumul de legătură dintre Arad și Timișoara. Acesta s-a sfârșit cu mașinile implicate făcute bucăți.

  Este vorba despre un autoturism marca Ford care venea spre Arad și unul marca Peugeot care mergea spre Timișoara. Șoferul care se afla la volanul Fodului a intrat pe contrasens și a lovit frontal o șoferiță care circula regulamentar.

  În continuare a urmat ca cele două mașini să se lovească de copacii de pe marginea drumului, aceștia fiind smulși din pământ.

  Din fericire, în urma accidentului nu au fost persoane rănite, toți cei trei care se aflau în cele două autoturisme reușind să iasă din mașini teferi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.