joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  A nins pe DN 67C – Transalpina. Șoseaua rămâne închisă, între Rânca și Obârșia Lotrului | Video

  de - | 15 mai 2024, 12:08 PM | Naţional

  0

  A nins în noaptea de marți spre miercuri pe DN 67C Transalpina. Drumul între Rânca și Obârșia Lotrului rămâne în continuare închis, carosabilul fiind acoperit de zapadă și gheață, au anunțat miercuri dimineața reprezentanții DRDP.

  „Pe DN 67C între Rânca şi Obârşia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare. Reamintim că acest sector de drum este închis circulaţiei publice şi facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru că se expun unui real pericol, pe carosabil fiind zăpadă şi gheaţă”, se menţionează într-o postare pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.

  Potrivit acestora, stratul nou de zăpadă depus pe carosabil măsoară 3-4 centimetri, scrie Agerpres.

  Reamintim faptul că Transalpina este închisă, în lunile cu zăpadă, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe o porţiune de peste 20 de kilometri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.