sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două fete de 9 și 11 ani s-au pierdut pe munte într-o zonă accidentată, cu zăpadă de jumătate de metru

  de - | 22 ianuarie 2023, 9:46 AM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Două fete care se pierduseră pe munte după ce au părăsit zona amenajată a pârtiei de schi Transalpina au fost recuperate de salvamontiști. A fost o intervenție dificilă pentru că se lăsa întunericul, iar pe alocuri zăpada depășea jumătate de metru, notează Digi24.ro.

  Cele două fete au ajuns până la urmă în siguranță înapoi în stațiune. Sabin Cornoiu, președintele Salvamont România, a declarat la Digi24 că este vorba despre două fete de 9 și 11 ani.

  Salvamontiștii le-au găsit într-o zonă accidentată, unde sunt copaci prăbușiți, iar zăpada e de peste jumătate de metru. Acolo, snowmobilele intră cu mari eforturi, iar situația era cu atât mai dificilă cu cât se lăsa seara, iar temperaturile scădeau foarte mult, a declarat salvamontistul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.