Care a fost traseul lui Mladin înainte de percheziții? Anchetatorii au reușit să afle doar parțial

  de Special Arad | 25 July 2021, 10:28 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Cosmin Mladin și Daniel Copil au fost cei care s-au lăsat așteptați de procurori. Cei doi au dispărut cu doar câteva ore înainte de descinderi și nu au putut fi găsiți până vineri când au decis să meargă de bunăvoie la Tribunalul București.

  Citește și Cosmin Mladin și Daniel Copil s-au predat! Cei doi s-au prezentat la Tribunalul București

  După ce aceștia au plecat din sala de judecată, DIICOT i-a încătușat. În continuare, anchetatorii au încercat să afle unde s-a dus Mladin și când a plecat de acasă pentru că există suspiciunea cum că acesta ar fi fost avertizat din timp. La câteva ore de la descinderi, primele informații care apăreau erau legate de ora la care a plecat Mladin de acasă. Aparent, chiar dacă se vorbea de posibilitatea ca acesta să fi dispărut cu doar două ore înainte de descinderi, se pare că el și-ar fi rezolvat plecarea mult mai devreme.

  Polițiștii au încercat să îi refacă traseul și pentru asta s-au folosit de camerele de supraveghere de pe străzile din apropierea casei mamei lui Mladin. Imaginile video arată cum, în data de 12 iulie, la ora 17.18, Mladin a plecat cu un autoturism Audi A4 care a venit să-l ia. Trei ore mai târziu, la 20.13, un bărbat parchează un BMW seria 7 înmatriculat în Arad în fața casei lui Mladin, îi lasă cheile mamei lui Mladin și pleacă. La ora 00.24 apare un autoturism neidentificat până acum de anchetatori, iar de la volan coboară Cosmin Mladin, care intră în casă.

  Autoturismul neidentificat părăsește zona condus de o persoană necunoscută. La 00.31, liderul grupării iese din casă, fără a avea vreun bagaj asupra sa, se urcă la volanul Ferrari-ului și pleacă.

  Revine în apropierea imobilului la ora 01.28 la volanul unui Volkswagen, se urcă în BMW-ul seria 7 care-l aștepta parcat în fața casei și, după aproximativ 15 secunde, pleacă.

  În vedera stabilirii direcției de deplasare, au fost vizualizate camerele de supraveghere situate în proximitatea locuinței și pe posibilele trasee de deplasare pentru perioada ulterioară orei 01.28, ocazie cu care, deși camerele nu permit identificarea numărului de înmatriculare, a fost identificat un autoturism cu caracteristici similare unui BMW seria 7 pe următorul traseu: str. Oscar – Nobel – Arhitect Milan Tabacovici – Colonel Caius Miorenescu – Posada – Constituției – ieșirea spre autostrada A1”, se arată în documentele de la dosar, potrivit pressalert.

  Mai departe, pe Autostrada A1 i s-a pierdut urma pentru că nu mergeau camerele de supraveghere în acel moment.

  În ceea ce îl privește pe Daniel Copil, acesta a fost văzut plecând de acasă în cursul zilei de 12 iulie, având asupra lui și o geantă, însă nu se știe ce a făcut mai departe.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.