vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit la doar 26 de ani! Ultima carte i-a fost fatală

  de - | 14 iunie 2019, 9:37 AM | Internaţional

  0

  Liliya Novikova, în vârstă de 26 de ani, cunoscută drept „cea mai frumoasă jucătoare de poker“ din Rusia, a fost găsită moartă în baie, autorităţile suspectând că ar fi decedat electrocutată, în urma unui accident stupid, relatează The Sun.

  Liliya Novikova era singură acasă în momentul producerii accidentului care i-a curmat viaţa. Corpul fără viaţă a fost descoperit în baia din apartamentul său din Moscova, după ce părinţii au fost alertaţi de faptul că nu mai răspundea la telefon. Autorităţile suspectează ca s-ar fi electrocutat accidental folosind uscătorul de păr sau încercând să încarce telefonul în umezeala din baie, mai informează publicaţia britanică.

  Liliya studiase matematica la o universitate de top din Rusia şi era licenţiată în inginerie. Şi-ar fi urmat pasiunea pentru poker, refuzând rând pe rând ofertele unor companii prestigioase care activau în domeniul în care se specializase.

  liliya novikova

  Vocaţia i-a devenit profesie, fiind cunoscută atât online cât şi în viaţa reală. Succesul i-a permis să aibă propriul său canal de poker unde anima masterclass-uri şi workshop-uri pentru începători, având în acelaşi timp şi un contract cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker, PokerStars online.

  Dacă viața este ca un joc de cărți, pentru Liliya ultima carte a fost fatală.

  SURSA: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.