A murit la doar 26 de ani! Ultima carte i-a fost fatală

  de - | 14 iunie 2019, 9:37 AM | Internaţional

  0

  Liliya Novikova, în vârstă de 26 de ani, cunoscută drept „cea mai frumoasă jucătoare de poker“ din Rusia, a fost găsită moartă în baie, autorităţile suspectând că ar fi decedat electrocutată, în urma unui accident stupid, relatează The Sun.

  Liliya Novikova era singură acasă în momentul producerii accidentului care i-a curmat viaţa. Corpul fără viaţă a fost descoperit în baia din apartamentul său din Moscova, după ce părinţii au fost alertaţi de faptul că nu mai răspundea la telefon. Autorităţile suspectează ca s-ar fi electrocutat accidental folosind uscătorul de păr sau încercând să încarce telefonul în umezeala din baie, mai informează publicaţia britanică.

  Liliya studiase matematica la o universitate de top din Rusia şi era licenţiată în inginerie. Şi-ar fi urmat pasiunea pentru poker, refuzând rând pe rând ofertele unor companii prestigioase care activau în domeniul în care se specializase.

  Vocaţia i-a devenit profesie, fiind cunoscută atât online cât şi în viaţa reală. Succesul i-a permis să aibă propriul său canal de poker unde anima masterclass-uri şi workshop-uri pentru începători, având în acelaşi timp şi un contract cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker, PokerStars online.

  Dacă viața este ca un joc de cărți, pentru Liliya ultima carte a fost fatală.

  SURSA: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.