Lacrimile Larisei… E din Arad, a fost abandonată, iar gestul lui Cosmin și al colegilor săi este mai mult decât impresionant (Foto)

  de Lucian Dănilă | 14 septembrie 2018, 9:39 AM | Povești despre oameni | Topic special

  0

  Larisa are doar 7 ani și a fost abandonată de părinții biologici. Luni a început școala și pentru ea. A plâns. Nu din cauza vreunui neajuns ci pentru că nu s-au făcut ore. Ea așa credea că trebuie să fie prima zi de școală…

  Povestea ei ne-o redă Cosmin, pe contul său de Facebook. Este scurtă, dar redă aproape tot ceea ce contează. Larisa este crescută doar de bunica ei de când s-a născut. Locuiește în Arad dar condițiile sunt departe de cele normale, ea nu are apă, gaz, baie, utilități care nu ar trebui să lipsească nimănui în 2018, mai ales într-un oraș care este la granița cu Occidentul.

  Cel care a sărit în ajutorul ei a fost un tânăr arădean pe nume Cosmin Blaghi, cel care este alături de Larisa în fotografia de mai sus. Cosmin și alți șase colegi de-ai săi, au pus mână de la mână pentru a-i asigura condiții cât de cât decente acestei copile.

  „11 September –

  Salutare prieteni !

  Nu sunt prea priceput la povesti , dar as dori sa va impartasesc pe scurt povestea Larisei.

  Larisa este o fetita de 7 ani ( ieri a inceput scoala 🙂 este foarte incantata , imi povestea ieri ca a plans fiindca nu s-au facut ore 🙂 ) ; Larisa este crescuta de bunica ei de cand s-a nascut ( fiind abandonata de parintii biologici ), locuiesc impreuna in Arad , in conditii destul de insalubre pentru anul 2018 ( fara apa , gaz , baie , etc ) .

  Incepand cu saptaman trecuta , ne-am adunat cativa colegi de la munca si am inceput sa reparam cum am putut casuta lor ( 2 camarute ) , dar mai e nevoie de multe altele : parchet , schimbate geamurile , schimbat acoperisul , pat , mobila , fantana pentru apa , etc etc

  Cam atat pe scurt , va rog share iar cei interesati de orice donatie rog contactati-ma in privat sau pe numarul 0747344581.

  Va multumesc”, scrie Cosmin Blaghi pe Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.