sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoc la Sebiș! Adi Mariș a murit la 47 de ani după ce a căzut în baie și și-a tăiat gâtul

  de Special Arad | 7 martie 2016, 11:47 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Era cunoscut de întreaga comunitate din Sebiș și din localitățile limitrofe. Despre Adi Mariș (foto) vorbim, însă, doar la trecut. A murit în weekend într-un mod șocant.

  În timp ce se afla în baie, se pare că Adi – cum îi spuneau prietenii – a căzut, a spart o ușă și și-a secționat carotida în cioburile de sticlă. Încă nu se știe dacă căzătura a survenit în urma unei probleme de sănătate, sau pur și simplu a alunecat.

  Comunitatea din Sebiș este șocată în urma acestei tragedii. Adi Mariș era foarte cunoscut în oraș. „Era un om extraordinar. Nu îmi vine să cred. Nu pot spune mai multe acum. Le doresc celor din familia lui să fie tari și să poată trece peste acest moment. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, spune unul dintre cei care i-au fost prieteni. Adi a împlinit în data de 18 ianuarie vârsta de 47 de ani…

  FOTO: facebook.com

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.