sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update A fost împuternicit înlocuitorul comisarului șef Ioan Tamaș la conducerea IPJ Arad. Vine de la Timișoara…

  de Alin Olteanu | 31 august 2020, 8:49 AM | Știri Arad

  2

  Cu șeful IPJ Arad, comisarul Ioan Tamaș, trimis în „exil” la Vaslui deoarece nu a dorit nici să se pensioneze, nici să își dea demisia din funcție, au început luptele de culise și mișcările pentru impunerea unui nou șef, cei mai mulți dintre cei cu care am discutat opinând că va fi unul dintre „adjuncți”: Șimon sau Jurcă, într-adevăr cu subliniere pe numele primului.

  Ei bine, când doi se bat – deși nu știm dacă e chiar o așa mare bătaie… – câștigă al treilea, adică ministerul de Interne și alții…

  Am aflat pe surse că noul șef al IPJ Arad, cu împuternicire, este comisarul șef Alin Aurelian Petecel, cel care a fost inspector șef, cu împuternicire, al IPJ Timiș, dar și pentru  trei luni, inspector șef la IPJ Dolj. Nou inspector șef ar trebui să-și ocupe funcția începând de marți.

  Comisarul șef este născut în anul 1976, a terminat studiile în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, a mai fost șef al Poliției Municipiului Timișoara,  Dar, întregul CV al noului inspector șef al IPJ Arad îl puteți citi accesând AICI. 

  Chiar la această oră, în sediul Inspectoratului de Poliție Arad au intrat niște ofițeri din Inspectoratul General al Poliției Române însoțiți de comisarul șef Alin Petecel.

  UPDATE – Comunicat IPJ Arad

  „Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

  Cu data de 31 august 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Tamaș Ioan Marcu a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru o perioadă de 6 luni.

  Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, până la încetarea situației care a condus la vacantarea funcției”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.