sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Chestorul Alin Petecel părăsește fotoliul de inspector șef al IPJ Arad! Pentru locul lăsat vacant se luptă destui…

  de Mihai Todoca | 10 martie 2021, 10:06 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Chestorul Alin Petecel a venit la conducerea IPJ Arad printr-o detașare de șase luni, care s-a încheiat la finalul lunii trecute, și sursele noastre dau ca sigură plecarea acestuia începând chiar de astăzi.

  Acesta ar fi  deja desemnat „câștigător” în luptele interne care se dau în IPJ Timiș, la fel cum se întâmplă și în Arad sau în alte județe din țară, lăsând locul liber acum la Arad. Cu un Ioan Tamaș plecat la conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări, locul lăsat liber acum de Alin Petecel este dorit de mai mulți ofițeri, cei doi adjuncți ai acestuia, Adrian Șimon și Nicolae Jurcă, fiind în „cărți” să fie urmași, având și o oarecare susținere politică. Însă, niciodată nu sunt excluse surprizele.

  Presa timișoreană anunță deja că comisarul șef Dan Stoicănescu, inspectorul șef al IPJ Timiș, nu va mai face parte din echipa managerială care va fi condusă de…  chestorul Alin Petecel.

  Din informațiile pe care le deținem, la IPJ Arad nu a sosit niciun document oficial care să „ateste” plecarea chestorului Petecel, însă este așteptat să ajungă în cursul zilei de azi.

  Citește și : Presa timișoreană: Chestorul Alin Petecel revine la conducerea IPJ Timiș în data de 3 februarie! Cine îi ia locul la Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.