sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Presa timișoreană: Chestorul Alin Petecel revine la conducerea IPJ Timiș în data de 3 februarie! Cine îi ia locul la Arad

  de Alin Olteanu | 27 ianuarie 2021, 8:33 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Începând cu data de 3 februarie 2021, chestorul Alin Petecel revine la conducerea IPJ Timis, dupa o perioadă in care a fost detașat in fruntea IPJ Dolj si, ulterior, IPJ Arad ( a sosit în 31 august 2020 și ar trebui să stea până în 28 februarie 2021, adică atunci când i se încheie detașarea de șase luni), susține presa din Timișoara.

  „Se pare – susțin ironic jurnaliștii de la Impact Press – ca protectorii lui Petecel din IGPR au reusit să-l convingă pe Lucian Bode, noul ministru al Afacerilor Interne, că perioada în care ofițerul și-a exercitat atribuțiile de inspector șef departe de casă au contribuit la reeducarea sa manageriala, după ce a abuzat de funcție și l-a dat afara din poliție, pentru câteva zile, pe agentul șef Valer Kovacs”.

  Oricum, discuții despre revenirea lui Alin Petecel în fruntea IPJ Timiș s-au întețit după avansarea acestuia la gradul de chestor (după o anumită acțiune „în forță”  împotriva traficanților de țigări – opinăm noi și… știm ce știm), în condițiile în care, la nivel național, doar câteva inspectorate dețin în organigramă funcții pentru generalii de poliție. La IPJ Arad, după plecarea lui Petecel, probabil că luptele vor continua ca și până azi, cei doi adjuncți, Adrian Șimon și Nicolae Jurcă, dorind funcția.

  Pe de altă parte, nu este exclus ca la șefia IPJ Arad să revină comisarul șef Ioan Tamaș, căruia i se încheie perioada de detașare în Moldova, iar acesta a câștigat prin concurs funcția de inspector șef al IPJ Arad.

  Așadar, „pilele” politice ale tuturor celor amintiți, că au fost numiți, că vor fi numiți, că vor fi acceptați, sunt turate la maxim. Că doar nu credeți că funcțiile din Poliție sunt apolitice?

  I-am trimis un mesaj chestorului Alin Petecel, pentru a ne confirma sau infirma informația, dar deși a văzut întrebarea noastră, nu ne-a răspuns.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.