Update A căzut pămânul peste el! Accident de muncă pe Calea Timișoarei

  de Special Arad | 6 august 2020, 3:30 PM | Regional

  0

  (foto: Arhivă)

  În urma unor lucrări care se executau la un șantier de blocuri noi din Timișoara, a survenit un accident de muncă unde după efectuarea unor săpături un val de pământ a căzut peste un muncitor. Șantierul se află în Giroc pe Calea Timișoarei, în săpatele supermarket-ului Lidl.

  Mmentan nu se cunoaște starea exactă a muncitorului, dar la momentul redactării acestei știri acesta este în continuare resuscitat.

  Revenim cu amănunte

  UPDATE: Bărbatul are 47 de ani, prezintă puls și a fost transportat la spital cu ambulanța. Se pare că în timp ce săpau o groapă cu excavatorul, a alunecat în groapă și a căzut pământul excavat peste el.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.