marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Tăriceanu, confirmat candidat ALDE la Preşedinţie

    de Special Arad | 24 iulie 2019, 6:47 PM | Politikos

    0

    Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că a fost confirmat candidat ALDE la Preşedinţie şi că preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, i-a spus că PSD este un partid prea mare ca să nu aibă propriul candidat.

    „Pentru mine şi colegii mei nu a fost o surpriză, dar este o dezamăgire că s-a luat această decizie”, a afirmat Tăriceanu, menţionând că i-a atras atenţia lui Dăncilă că în campanie „spiritele se mai înfierbântă”.

    El a explicat că peste jumătate dintre alegătorii coaliţiei PSD şi ALDE ar fi de acord cu ideea unui candidat comun, iar din acelaşi bazin electoral aproximativ 80 la sută l-ar prefera pe liderul ALDE. Tăriceanu a mai spus că el crede că Iohannis poate fi înfrânt în finală, deşi în prezent acesta ocupă primul loc în sondaje. El a explicat că cetăţenii aleg o persoană despre care ei îşi imaginează că întruchipează cât mai mult aspiraţiile lor.

    Sursa: news.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.