Dimploma „Cea(r)ta internetului” se acordă lui Florin Didilescu, cel care – deși a pierdut tronul Împărăției Cărților – a câștigat inimile a sute de arădeni





Dacă tot luăm la rând toate pățaniile năprasnice din Anno Domini 2017, am fi de-a dreptul nesăbuiți să nu amintim și unul dintre cele mai dramatice evenimente din acest an, telenovela tuturor telenovelelor care a pătruns în sufletul franțuzit al multor arădeni iubitori de teatru. Revolte întregi s-au declanșat (în mediul online firește, căci acolo par să le șadă bine în epoca asta) atunci când cu o cruzime scoasă parcă din romanele lui Alexandre Dumas, directorul Florin Didilescu a fost expulzat de pe tronul său din domnia cărților.
O acțiune mârșavă, după cum aveau să arate cu degetul internauții lezați către planurile misterioasei Milady Boghicevici de Winter, luate pentru a-l înlocui pe multpreaîndrăgitul Papa Didi’Artagnan cu secretarul lui Richelieu, Contele de Sinaci Rochefort.
Degeaba au protestat e-protestatarii, căci oricâte petiții online au semnat, sau oricâte statusuri cu CAPS LOCK au tastat, tăticul teatrului francofon din Arad nu a mai avut nicio șansă.
Aruncat din Raiul Bibliotecii într-un mod bădăran, complet lipsit de eleganță, Didi’Artagnan și-a luat lucrarea de control încercuită „nesatisfăcător” și-a plecat direct în pensia în care oricum era înscris de o vreme, căci cârma fostului său imperiu avea să fie preluată, așa cum cerea intriga, de Sinaci-ul Rochefordit care și-a întors spatele, în doi timpi și trei mișcări, moșiei sale cult-rurale de pe Barițiu.
Pentru a-i șterge tristețea din suflet, Special Arad îi acordă lui Florin Didi’Artagnan Didilescu dimploma „Cea(r)ta internetului”, căci deși a pierdut o funcție, a reușit să câștige sute de fani pe internet.
Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)