54.000 doze de vaccin Johnson & Johnson ajung în România

  de Special Arad | 12 mai 2021, 6:14 PM | Coronavirus | Naţional | Sănătate

  2

  Distribuția dozelor de vaccin Johnson & Johnson

  54.000 doze de vaccin Janssen vor ajunge mâine, 13 mai, la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.

  Ulterior, dozele de vaccin vor fi distribuite, după cum urmează:

  – Centrul Național de Stocare București: 6.000 doze;

  – Centrul Regional de Depozitare Brașov: 9.600 doze;

  – Centrul Regional de Depozitare Cluj: 9.600 doze;

  – Centrul Regional de Depozitare Constanța: 7.200 doze;

  – Centrul Regional de Depozitare Craiova: 7.200 doze;

  – Centrul Regional de Depozitare Iași: 9.600 doze;

  – Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 4.800 doze.

  Până în prezent, 108.000 de doze Janssen au fost recepționate, iar 8.651 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

  În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.