marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  60.000 doze de vaccin de la compania farmaceutică Johnson & Johnson sosesc în țară

  de Special Arad | 23 iunie 2021, 5:00 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  60.000 doze de vaccin Janssen vor ajunge mâine, 24 iunie, la Institutul Național  de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.

  Dozele vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național. Centrul Național de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

  Până la acest moment, țara noastră a recepționat 625.300 doze de vaccin produse de compania Johnson & Johnson, iar 259.466 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.