joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  25 de istorici, politologi și antropologi invitați la Simpozionul internațional interdisciplinar „Istorie, memorie, identitate”, la CJA

  de Special Arad | 21 iunie 2018, 1:22 PM | Cultură

  0

  Centrul Cultural Județean Arad vă invită la lucrările Simpozionului internațional interdisciplinar „ISTORIE, MEMORIE, IDENTITATE”, care se vor desfășura vineri, 22 iunie, începând cu ora 10, la Consiliul Județean Arad.

  Manifestarea, dedicată Centenarului Marii Uniri, reuneşte la Arad 25 de istorici, politologi, antropologi din universităţi, institute de cercetare şi muzee din Franţa, Ucraina, Ungaria, Serbia şi România.

  În cadrul simpozionului, pe lângă comunicările prezentate, va fi vernisată o expoziţie de fotografie şi va fi prezentat filmul documentar „Târgul de la Pâncota”, realizat de echipa Complexului Muzeal Arad: dr. Gabriel Hălmăgean și dr. Sorin Sabău, etnografi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.