24 de localități sunt în scenariul roșu. Vezi rata de incidență din întregul județ

  de Raluca Medeleanu | 27 septembrie 2021, 1:27 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În această dimineață, conform raportării oficiale, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:

  ⦁ Număr de infectări de la ultima raportare*: 110–DSP
  ⦁ Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 70
  ⦁ Număr persoane decedate de la ultima raportare: 2
  ⦁ Număr total cazuri active în prezent: 1517
  ⦁ Număr persoane internate în spital (izolare): 198
  ⦁ Număr persoane în izolare la domiciliu (pozitive): 1319
  ⦁ Număr persoane în carantină: 525.

  În ceea ce privește localitățile din scenariul roșu, în 24 de localități este nevoie de folosirea certificatului digital Covid. Municipiul Arad a intrat oficial astăzi în scenariul roșu, pentru o perioadă de 14 zile, până la o nouă analizare a situației.

  Din totalul localităților „roșii”, în 4 dintre acestea (Apateu, Ignești, Moneasa și Zădăreni) s-a depășit rata de 6 la mia de locuitori.

  Mai jos puteți consulta situația pentru fiecare localitate din județ:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.