2 ani de ABC: Party la Ziridava, etajul 2!

  de Special Arad | 28 noiembrie 2014, 4:12 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Echipa de DJ care a organizat, recent, evenimentul de muzică electronică în holul Filarmonicii, revin cu o nouă ediție, într-o nouă locație. Evenimentul marchează o aniversare, totodată: „2 ani de ritm și bucurie, 2 ani de bass, balans și basm, 2 ani de zâmbete, 2 ani împreună cu voi, 2 ani de ABC”.

  Evenimentul va avea loc pe 28 noiembrie, de la ora 22:00, iar locația va fi, de data aceasta, etajul 2 al complexului comercial ZIRIDAVA, iar line-upul DJ-ilor, în felul următor:

  Mihai Popoviciu [Cyclic]

  Leizaboy aka Calibro 45 [Anonim Tm]

  Snazu

  Bele Mihai

  Someșan

  Bread & Butter

  Iorgovan

  X&M [Italia]

  __________________________________________

  BILETE:

  15 RON – pana la ora 12:30
  20 RON – dupa ora 12:30

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.