Festivalul de muzică de la Aeroport devine AOA… fără ABC

  de [email protected] | 2 June 2018, 3:01 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  AOA – adică „ARAD OPEN AIR Festival” este un eveniment nou apărut pe orizontul Aradului și se va concentra pe muzică instrumentală live, electronică și underground. Deocamdată nu se cunoaște data exactă a festivalului, dar se știe că va avea loc pe platoul Aeroportului din Arad, continuând astfel „tradiția” evenimentului defunct „ABC la Aeroport”.

  Unde a dispărut ABC din AOA? Grupul ABC s-a retras din acest proiect, dar nu a abandonat ideea organizării unui festival. Vestea bună e că vom avea, astfel, două evenimente muzicale mari la sfârșitul verii, respectiv începutul de toamnă. Arad Open Air Festival, organizat de Asociația Educatio cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură și a Centrului Județean de Voluntariat, va fi cândva la mijlocul lunii septembrie, iar evenimentul organizat de ABC, denumit „ABC Festival”, se va organiza la Expo Arad între 31 august și 1 septembrie.

  31206338 1788105068165924 732246459692558148 n

  Nu se cunosc deocamdată detalii despre artiștii și DJ-ii care vor urca pe scenă la niciunul dintre cele două festivaluri, dar vă vom ține la curent cu noutățile în perioada următoare.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.