Festivalul de muzică de la Aeroport devine AOA… fără ABC

  de [email protected] | 2 iunie 2018, 3:01 PM | Cultură | Music | Recomandările editorilor

  0

  AOA – adică „ARAD OPEN AIR Festival” este un eveniment nou apărut pe orizontul Aradului și se va concentra pe muzică instrumentală live, electronică și underground. Deocamdată nu se cunoaște data exactă a festivalului, dar se știe că va avea loc pe platoul Aeroportului din Arad, continuând astfel „tradiția” evenimentului defunct „ABC la Aeroport”.

  Unde a dispărut ABC din AOA? Grupul ABC s-a retras din acest proiect, dar nu a abandonat ideea organizării unui festival. Vestea bună e că vom avea, astfel, două evenimente muzicale mari la sfârșitul verii, respectiv începutul de toamnă. Arad Open Air Festival, organizat de Asociația Educatio cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură și a Centrului Județean de Voluntariat, va fi cândva la mijlocul lunii septembrie, iar evenimentul organizat de ABC, denumit „ABC Festival”, se va organiza la Expo Arad între 31 august și 1 septembrie.

  Nu se cunosc deocamdată detalii despre artiștii și DJ-ii care vor urca pe scenă la niciunul dintre cele două festivaluri, dar vă vom ține la curent cu noutățile în perioada următoare.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.