joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Particles extra-party, cu ABC, în curtea Filarmonicii

  de Tomck@t | 3 septembrie 2023, 11:42 AM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Asociația Citizenit anunță un afterparty la trei luni după Festivalul Particles, desfășurat între 2 și 4 iunie.

  Festivalul a avut loc în noul parc din Micălaca – zona 300, dar programul a inclus și un party în curtea Filarmonicii, organizat în colaborare cu grupul ABC. Cea din urmă experiență muzicală va fi repetată în curând, pe 16 septembrie, de la ora 22:00.

  La platane vor fi CAP, Request Line (Bread&Butter + Stan), Atmann și Gabor, iar efectele vizuale vor fi asigurate de VJ Colorblind.

  „Pentru că ne-a plăcut super mult petrecerea de la începutul verii din curtea Filarmonicii, am hotărât să repetăm experiența și să profităm de vremea blândă de septembrie. Rămâneți aproape, dați un going la event că mai povestim în curând despre minimal tech și gașca super talentată din Arad care rupe scenele internaționale”, anunță Asociația Citizenit.

  Prețul unui bilet este 35 lei și poate fi achiziționat pe bilete.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.